Op zondag 12 november organiseerde onze jeugdcommissie het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi. Hoewel de animo met 6 duo’s niet heel groot was, was het er niet minder gezellig en sportief om.
Tijdens dit inmiddels jaarlijks terugkerend toernooitje, werden er in een zeskamp gespeeld die per ronde bestond uit drie sub-rondes. Eerst nemen de jeugdleden/kinderen tegen elkaar op, vervolgens strijden de ouders tegen elkaar om als laatste de ronde af te sluiten met een dubbel.

Dit jaar deden de volgende duo’s mee. Daan – Eric, Michael en Edwin, Liam – Jeroen, Sara – Carola, Dieke – Mark en Finn – Stef.

Na een zeer geslaagde ochtend, met mooie rally’s, prachtige punten werden na zes rondes de prijzen verdeeld.
Finn bleek met papa Stef aan het einde van de ochtend de meeste punten te hebben verzameld en worden de opvolging van Alex en Kristof die het toernooi vorig jaar wisten te winnen. Als tweede kwam Dieke met haar vader Mark uit de bus, voor de derde prijs was het even spannend maar die ging naar Michael met eveneens zijn vader Edwin. Liam ontving de aanmoedigingsprijs voor alle inzet.

Ook leuk om te zien dat er een recreanten lid meedeed in de naam van Carola samen met Sara. Zien we jullie volgend jaar weer?

Uitslag

1. Finn – Stef
2. Dieke – Mark
3. Michael – Edwin
4. Daan – Eric
5. Sara – Carola
6. Liam – Jeroen

Wij hopen volgend jaar op een net zo gezellig toernooi en misschien met meer deelnemers.

Verslag Ouder-Kind toernooi