Maandag 19.30 Senioren & recreanten
Dinsdag 09.00 – 11.00

Overdagleden

Donderdag 20.00 Senioren

De trainingstijden voor de jeugd voor het seizoen 2019/2020 zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra dit bekend is zullen wij dit in bovenstaand tabel aanpassen.

Voor vragen kunt u contact opnemen via trainersttvsb@gmail.com

* De JeugdSportPas vindt twee keer per jaar plaats in samenwerking met Sportservice West-Friesland. Dit jaar zal dat zijn in november. Houdt hiervoor onze sociale media in de gaten.

** De seniorentraining vindt 10x plaats tijdens de competitie. Hiervoor dien je je aan te melden en er wordt een toeslag van € 35,– gerekend.

Gevorderden: Jeugdleden die Landelijke toernooien spelen en al langer competitie spelen

Beginners: Jeugdleden die net lid zijn en net competitie spelen.

Starters: Startersgroep (6 t/m 9 jaar)

Heb je meegedaan aan het Kindertafeltennisfeest en wil je graag een keer mee trainen? Groep 5 en 6 zijn welkom op de maandagavond en groep 7 en 8 mogen mee trainen op de donderdag.

Wil je tijdens trainingstijden de trainer of iemand anders in de accommodatie bereiken? Neem dan even contact op met het mobiele telefoonnummer van de trainer.

Jelle Bot: 06-23 77 42 29
Peter Smit: 06-81 92 93 71

De jeugdtrainers hebben ook een centraal e-mailadres, waarop leden en ouders terecht kunnen met vragen: trainersttvsb@gmail.com

Meer informatie? Bekijk ons jeugdboekje: https://www.flipsnack.com/ttvsb/jeugdboekje.html