Zaterdag 09 april werd voor het eerst na de coronaperiode weer een start gemaakt met het Lentetoernooi. Wel met de nodige aanpassingen, zoals voor de eerste keer in de eigen accommodatie. En ook werd er geen dubbelspel georganiseerd.  

Er waren 36 inschrijvingen, die verdeeld werden op basis van ranking in 3 groepen. Mooi om te zien was, waar de spelers vandaan kwamen. Er waren 3 deelnemers uit Den Haag, 1 uit Utrecht en 1 uit Huizen en 3 uit Amstelveen. De overige spelers kwamen wat meer uit 'onze' regio. Een mooi aantal deelnemers om zo te beginnen met Lentetoernooi 2.0. 

Om 11:00 werd gestart en omstreeks 17:00 uur waren de winnaars na de nodige spannende partijen bekend en kon voorzitter Arthur Koomen de prijzen uitdelen. 

De organisatie bestond uit Arthur Koomen, Jelle Bot, Mariska Hoogland en Miranda de Wit. En zij werden vervolgens weer geholpen door verschillende vrijwilligers voor bediening bar en klaar maken en opruimen van de accommodatie, om zo te zorgen voor een hele mooie dag tafeltennissen. Na afloop kon gesproken worden van een zeer geslaagde dag. Alle vrijwilligers werden voor hun inzet bedankt door Arthur. 

Met het succes van Lentetoernooi 2.0 is er alle aanleiding om ook volgend jaar een Lentetoernooi te organiseren in onze eigen accommodatie, waar ruimte voor is om dit voor ongeveer 50 spelers te organiseren. Wat ik zo in de wandelgangen opving van spelers die nog nooit bij ons geweest waren, was de verbazing in wat voor een schitterende accommodatie wij mogen spelen. Ook de verzorging van de bar, hier was alleen maar waardering voor. Wel hoopten verschillende spelers die het oude toernooi in de Kloet gespeeld hebben, dat er ook weer een dubbeltoernooi door onze vereniging in deze accommodatie georganiseerd kan/mag worden. 

Al met al heel veel waardering en complimenten voor de organisatie voor al het werk en de uitvoering van het Lentetoernooi 2024. Op naar volgend jaar!

Namens TTV Stede Broec,
Jan Miedema

Overzicht prijswinnaars:
Poule A
1e Roel van Kessel - TTV Esopus
2e Armando Siero - Disnierats

Poule B
1e Aset Dzhurumbaev - Tafeltennisvereniging Amstelveen
2e Tim van Erve - Tafeltennisvereniging De Victors

Poule C
1e Viggo Kiezebrink - TTV SETT
2e Ruud Hoogeveen - TTV Huizen

 

Verslag Lentetoernooi 2.0

2 gedachten over “Verslag Lentetoernooi 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.