Vrijdag 2 december werd Stede Broec 8 herfstkampioen in de vierde klasse NTTB Holland Noord. Het 4 mans team bestond uit Frans de Ridder, Jelle Timmer, Erik Dekker en Jan Miedema. Een kampioenschap waar wij als spelers wel eens dichtbij zaten, maar gezien de sterkte van andere teams tot afgelopen het seizoen niet reëel om te denken aan een kampioenschap. Altijd deden wij mee om plaats 2 t/m 4. Maar vrij onverwachts kwam de mededeling dat Jelle Timmer in ons team werd ingedeeld. Hierdoor kregen wij, zeker op 4de klas niveau er een topper bij!!

Jelle haalde als enige speler de 100% score en leverde juist dat extra om kampioen te worden. Op vrijdagavond moesten wij nog 3 punten halen tegen een van onze naaste concurrenten, DOKO 3 uit ‘t-Zand. Na het dubbelspel waren de 3 punten binnen en ontvingen wij de felicitaties.

Heel mooi na afloop waren de bloemen die wij ontvingen van de spelers van DOKO. Deze bos bloemen waren eigenlijk voor Jelle, maar hij gaf ze aan Frans, de oudste van ons team. Voor de eerste keer gaan wij dus 3de klas spelen en spelen met als uitgangspunt in de voorjaarscompetitie 2023 om ons te handhaven.

Namens team 8,

Jan Miedema

Stede Broec 8 kampioen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.