Familie Appelman Toernooi
jan 21 hele dag

Deze dag is de zaal bezet i.v.m. een tafeltennistoernooi dat de familie Appelman bij ons organiseert.

Clubkampioenschappen Senioren @ TTV Stede Broec
jan 28 @ 11:00 – 17:00

Op zondag 28 januari wordt er gestreden om de titel ‘Clubkampioen TTV Stede Broec 2018’. Alle senioren en recreanten mogen deze dag meedoen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal in 2 of 3 verschillende klassen worden gespeeld. Start: 11.00 uur.
Wie worden de opvolgers van de Clubkampioenschappen van vorig jaar, toen Jan Miedema de C-Poule won, Mariusz de beste was van de B-Poule en Roy Broersen overtuigend Clubkampioen van TTV Stede Broec werd?

Meedoen? Het inschrijfformulier komt spoedig in de kantine te hangen.

feb
vr
Pubquiz
feb 23 @ 20:00 – 23:00

Op 23 februari organiseren we, onder leiding van Coen Buijsman, een pubquiz bij TTV Stede Broec. Meer info volgt!

mrt
vr
Klaverjassen
mrt 2 @ 19:30 – 23:00

Op vrijdag 2 maart gaan we weer Klaverjassen! Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom. Er zijn weer mooie prijzen te winnen en je mag een introducee meenemen. Jij komt toch ook?