jun
Ultimate tafeltennistoernooi @ TTV Stede Broec
jun 2 @ 11:00 – 17:00

Ook dit jaar organiseren we weer een Voorronde NK Ultimate Tafeltennis toernooi. Ultimate Tafeltennis is de nieuwe, populaire en spectaculaire vorm van tafeltennis waarbij op vier aaneengeschoven tafels wordt gespeeld. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor het NK Ultimate Tafeltennis op 16 juni bij SVE in Utrecht
Vanwege de grote tafels is het aantal deelnemers beperkt tot max. 24 man. Meld je dus snel aan als je mee wilt doen!

Deelnamekosten zijn 5 euro p.p. Interesse? Meld je dan via e-mail aan bij Tom Buijsman via tombuijsman@hotmail.com.

Het toernooi is alleen voor senioren.

Ultimate tafeltennis Voorronde Stede Broec

Jeugduitje 2018
jul 1 @ 12:00 – 16:30

Ieder jaar sluiten we het seizoen af met het jeugduitje, een dag waarin de tafeltennis niet centraal staat maar we met zoveel mogelijk jeugdleden op pad gaan voor een knallend einde. Na het klimmen, kanoën en poldersporten van voorgaande jaren staat er ook dit jaar weer iets tofs op het programma. Het hoe, wat, waar blijft nog even een verrassing!

De laatste informatie ontvangen ouders en jeugdleden op donderdag 28 juni via de e-mail.

Grote schoonmaak
jul 7 @ 09:00 – 13:00

Met een aantal vrijwilligers zullen we op zaterdagochtend 7 juli de accommodatie grondig opruimen en schoonmaken. Wil je meehelpen met deze jaarlijkse schoonmaakronde? Er is ’s ochtends koffie met gebak voor de vrijwilligers ;-). Stuur dan een mail naar Jan Miedema (janenzwaniemiedema@quicknet.nl).

Daarna gaan we enkele weken dicht en krijgt de vloer een nieuwe laklaag. Vanaf maandag 13 augustus zijn we weer geopend.

Voorronde Afdelings meerkampen @ TTV Stede Broec
sep 30 @ 10:00 – 16:00

De weg naar de Nationale meerkampfinale start ook in 2018 bij onze vereniging.

jun
Ultimate tafeltennistoernooi @ TTV Stede Broec
jun 2 @ 11:00 – 17:00

Het toernooi is alleen voor senioren.

Ultimate tafeltennis Voorronde Stede Broec

Jeugduitje 2018
jul 1 @ 12:00 – 16:30

Grote schoonmaak
jul 7 @ 09:00 – 13:00

Voorronde Afdelings meerkampen @ TTV Stede Broec
sep 30 @ 10:00 – 16:00

De weg naar de Nationale meerkampfinale start ook in 2018 bij onze vereniging.