vr
Oliebollentoernooi
dec 28 @ 19:00 – 23:30

Alle senioren en recreanten mogen deze avond meedoen. Aan het begin van het toernooi deelt de organisatie je in met een dubbelpartner waar je die avond mee speelt. Inclusief prijzen voor de winnaars en vanzelfsprekend oliebollen namens de club!
Start 19.00 uur. Meedoen? Schrijf je naam op het inschrijfformulier in de kantine.

Uitwisseling Victory ’55 in Volendam
jan 5 @ 12:30 – 23:30

Op zaterdag 5 januari brengen we weer een bezoek aan onze tafeltennisvrienden uit Volendam, om ’s middags te tafeltennissen en in de avond gezellig een hapje te eten en borrel te drinken.
Details volgen nog.

Clubkampioenschappen senioren
jan 27 @ 11:00 – 18:00

Op zondag 27 januari wordt er gestreden om de titel ‘Clubkampioen TTV Stede Broec 2019’. Alle senioren en recreanten mogen deze dag meedoen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal in 2 of 3 verschillende klassen worden gespeeld. Start: 11.00 uur.
Meedoen? Schrijf je naam op het inschrijfformulier dat in de kantine komt te hangen.

do
Algemene Ledenvergadering 2019
jan 31 @ 19:30 – 22:00

Waar we in de afgelopen jaren altijd de ALV in april hebben gehouden, heeft het bestuur besloten om de Ledenvergadering vanaf nu in Januari te beleggen. Dit is logischer, omdat we dan net een kalenderjaar hebben afgerond en dus echt over het vorige jaar kunnen ‘rapporteren’ en op het komende jaar kunnen vooruitblikken. De ALV 2019 staat gepland op 31 januari a.s. Uiteraard volgt een uitnodiging nog.

vr
Oliebollentoernooi