Geannuleerd – Familietoernooi 2022
mei 29 @ 13:00 – 21:00

Helaas is besloten dit toernooi te annuleren vanwege een tegenvallend aantal inschrijvingen. Volgend jaar nieuwe kansen!

Op zondag 29 mei kunnen we eindelijk weer eens een familietoernooi organiseren.
Wil je meedoen? Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Maak een team van 4 personen, en schrijf je gratis in. Dit kan via het inschrijfformulier bij ons in de kantine. Of stuur een email naar info@ttvstedebroec.nl.
We starten om 13.00 uur.

Zaal bezet
sep 10 @ 15:00 – 20:30

Geannuleerd – Familietoernooi 2022
mei 29 @ 13:00 – 21:00

Op zondag 29 mei kunnen we eindelijk weer eens een familietoernooi organiseren.
We starten om 13.00 uur.

Zaal bezet