Jonge Goden / Ouwe Knarren Toernooi
sep 18 @ 19:00 – 23:00

Na een lange periode van weinig tot geen activiteiten, willen we graag met al onze seniorenleden weer eens een ouderwets gezellige avond tafeltennissen in onze prachtige accommodatie! Daarom organiseren we op zaterdagavond 18 september voor alle seniorenleden het Jonge Goden / Ouwe Knarren Toernooi!

De gemiddelde leeftijd van de deelnemers bepaalt of je bij de “jonge goden” of de “ouwe knarren” hoort :-). Uiteraard zal aan het einde van de avond blijken of de talentvolle (jonge goden) of de ervaringsdeskundigen (ouwe knarren) het beste zijn! Het toernooi start 19:30 uur (Graag om 19:00 aanwezig zijn).
Inschrijven kan via het inschrijfformulier in de kantine. Of stuur een mail met je opgave naar Arjen de Jong via arjendjong@gmail.com.

Jonge Goden / Ouwe Knarren Toernooi
sep 18 @ 19:00 – 23:00