Popquiz – gaat helaas niet door
okt 20 @ 20:00 – 23:00

Update: vanwege te weinig inschrijvingen gaat de muziekquiz van 20 oktober helaas niet door.

Muziekquiz
Zaterdagavond 20 oktober vindt weer een leuke muziekquiz plaats in onze kantine, onder leiding van Onno Stavenuiter. Dus weet jij alles van muziek, of heb je gewoon zin in een leuke en gezellige avond met muzikale omlijsting? Schrijf je dan in!

Inschrijven gebeurt in duo’s en kan via de inschrijflijst die in de kantine hangt. Je kunt ook een mail sturen naar Onno via o.stavenuiter@quicknet.nl. Geef hier ook bij aan met wie je deze avond deelneemt en wat de naam van jullie team deze avond wordt.

Kantine open om 19.45 uur, start quiz om 20.15 uur.

Kosten: 2,50 per deelnemer (dus 5 euro per duo), inclusief koffie, koek en hapjes. Drankjes worden op je teambonnetje geschreven, die je aan het eind van de avond betaalt.

Zaal niet beschikbaar i.v.m. Drone workshop
nov 4 @ 12:00 – 17:00
4 afdelingen ontmoeting Jeugd
nov 25 hele dag

Op deze dag organiseert onze afdeling het 4 afdelingen toernooi voor jeugdleden. Meer info volgt.

Oefendag Kindertafeltennisfeest 2018
dec 8 @ 10:00 – 14:00
Kindertafeltennisfeest 2018
dec 9 @ 09:30 – 16:00
do
Algemene Ledenvergadering 2019
jan 31 @ 19:30 – 22:00

Waar we in de afgelopen jaren altijd de ALV in april hebben gehouden, heeft het bestuur besloten om de Ledenvergadering vanaf nu in Januari te beleggen. Dit is logischer, omdat we dan net een kalenderjaar hebben afgerond en dus echt over het vorige jaar kunnen ‘rapporteren’ en op het komende jaar kunnen vooruitblikken. De ALV 2019 staat gepland op 31 januari a.s. Uiteraard volgt een uitnodiging nog.