Geannuleerd – Clubkampioenschappen senioren + Avondprogramma
mei 21 @ 12:30 – 22:30

Update 15 mei: Helaas heeft het bestuur besloten de clubkampioenschappen te annuleren, vanwege te weinig deelname.

Zaterdagmiddag 21 mei vinden de clubkampioenschappen 2022 voor Senioren plaats. 12.30 uur starten we. Aansluitend zullen we om 18uur voor alle deelnemers van de clubkampioenschappen een gratis buffet verzorgen. En vanaf 19 uur starten we met een gezellige pubquiz.
Partners en introducees zijn ook welkom bij het buffet en bij de pubquiz. Voor het buffet betalen zij 10 euro. Deelname aan de pubquiz is gratis.
Inschrijven kan via de inschrijflijst in de kantine. Of meld je bij organisator Arjen de Jong via arjendjong@gmail.com

Geannuleerd – Familietoernooi 2022
mei 29 @ 13:00 – 21:00

Helaas is besloten dit toernooi te annuleren vanwege een tegenvallend aantal inschrijvingen. Volgend jaar nieuwe kansen!

Op zondag 29 mei kunnen we eindelijk weer eens een familietoernooi organiseren.
Wil je meedoen? Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Maak een team van 4 personen, en schrijf je gratis in. Dit kan via het inschrijfformulier bij ons in de kantine. Of stuur een email naar info@ttvstedebroec.nl.
We starten om 13.00 uur.

Zaal bezet
sep 10 @ 15:00 – 20:30

Geannuleerd – Clubkampioenschappen senioren + Avondprogramma
mei 21 @ 12:30 – 22:30

Geannuleerd – Familietoernooi 2022
mei 29 @ 13:00 – 21:00

Op zondag 29 mei kunnen we eindelijk weer eens een familietoernooi organiseren.
We starten om 13.00 uur.

Zaal bezet