Beste leden,

Per 1 juli 2020 mogen de binnensporten ook weer open. TTV Stede Broec is daarom vanaf 1 juli open. Wel gelden de bekende hygiëneregels en het houden van 1,5 meter afstand (voor leden van 18 jaar en ouder). Het is van groot belang om je aan deze maatregelen te houden. Spreek elkaar aan wanneer mensen zich niet aan deze voorwaarden houden. Zo zorgen we ervoor dat wij als club open kunnen blijven.

Om veilig en volgens de regels open te kunnen, hebben we een protocol opgesteld. Dit protocol is gecheckt door Gemeente Stede Broec. Enkele belangrijke punten hieruit vind je hieronder. Lees ook het volledige protocol (2 A4’tjes) even goed door, voordat je komt tafeltennissen. Protocol Veilig tafeltennissen bij TTV Stede Broec – juni 2020.

• Blijf thuis bij verkoudheid en koorts.
  • Voorlopig is de zaal open op maandagavond, (voor recreanten), dinsdagmorgen ( voor overdagleden) en dinsdagavond (jeugd en competitie spelende senioren). Zorg dat je je aan deze indeling houdt, zodat we de groep zo goed mogelijk kunnen spreiden, en we niet te snel ‘te ‘vol’ zitten. Mocht er meer belangstelling zijn dan de momenten die nu beschikbaar zijn, dan zorgt het bestuur voor meer speelmogelijkheden op andere avonden.
    Maandagavond: Start 19.30 uur. Contactpersoon voor deze avond is Jan Miedema
    Dinsdagochtend: Start 9.00 uur. Contactpersonen Cees Kraijo en Vera Ooteman
    Dinsdagavond: Jeugd van 19.00 uur tot 20.00 uur. Contactpersoon Jurre den Otter
    Dinsdagavond: Senioren vanaf 20.10 uur. Contactpersoon Mark Schouten
  • Dit bovenstaande schema zal dus ingaan vanaf maandag 6 juli a.s. en loopt de hele zomer door, tot nader bericht.
  • De kleedruimtes zijn tot nader bericht gesloten, omdat het hier erg lastig is om de 1,5 meter afstand te hanteren. Wel is de kantine geopend.
  • Door de extra versoepelingen is van tevoren een speelmoment reserveren niet nodig. Registratie van aanwezigheid is wel verplicht in verband met een eventueel bron en contact onderzoek.
  • Voor ieder speelmoment is een presentielijst aanwezig in de kantine. Voor het spelen moet iedereen die aanwezig is op die bewuste dag/avond de presentielijst invullen.
  • Er zijn looplijnen aangebracht in de accommodatie. Hou je hieraan.
  • Er zijn 8 tafels om te spelen, dus maximaal 16 spelers die tegelijk mogen spelen. Dubbelspel is niet toegestaan.

Het bestuur is zich van bewust dat er veel gevraagd wordt van de leden. Maar willen wij tafeltennissen, dan zal dit met bovengenoemde beperkingen uitgevoerd moeten worden. Wij rekenen daarom op jullie medewerking en hopen snel op betere tijden.
Bij vragen hierover, richt je je tot 1 van onze bestuursleden.

Blijf gezond en alvast veel tafeltennisplezier gewenst de komende weken!

Bestuur TTV Stede Broec

We mogen weer tafeltennissen!