Maandag 18 juni 2018 kregen wij te horen dan ons teamlid en recreatiespeler op de maandagavond, Michel de Gooijer, gaat verhuizen naar Veenendaal. De oorzaak is de reorganisatie binnen het bedrijf waar hij werkt. Na een bedenktijd heeft de familie besloten om toch mee te gaan verhuizen. Onverwachts werd hun meegedeeld dat per 2 juli 2018 er een woning beschikbaar was. Maandagavond 25 juni heeft Michel afscheid genomen met een paar traktaties van de recreatiespelers en van ons team. Helaas vertrekt er een lid waar wij het in ons team en bij de recreanten goed mee konden vinden. Ook zijn 2 zoontjes die jeugdlid zijn, verlaten dus onze vereniging.

Namens ons team en de recreanten hebben wij de familie heel veel geluk toegewenst in Veenendaal. Gelukkig is ook in Veenendaal een tafeltennisvereniging en gaan ze spelen bij SKF in Veenendaal. Toevallig geeft Lars Wildenborg training in Veenendaal, aldus Michel die ons bedankte voor de fijne jaren waarin hij en zijn zoontjes lid waren van TTV Stede Broec.

Namens de recreanten en zijn team,

Jan Miedema

Vertrek Michel de Gooijer