Verslag Jordy:

Zondagmiddag kwamen we aan in Tilburg bij de Sparrenhof de kamplocatie. In de slaapzaal zochten we allemaal een plekje voor onze bedden en om onze spullen neer te leggen. We sliepen mooi met z’n 3en bij elkaar. Nadat de ouders vertrokken waren konden we elkaar eerst even leren kennen, na een uurtje of 2 gingen we naar de eetzaal daar kregen we uitgelegd hoe en wat we konden verwachten in deze dagen en we gingen natuurlijk ook eten. Die avond hadden we een knotshockeytoernooi, echt super tof. De volgende ochtend werden om 8 uur met harde muziek gewekt. Toen gingen we een halfuurtje daarna ontbijten en kregen we te horen hoe laat we vertrokken naar de trainingslocatie. We trainden van 10 uur tot ongeveer 1 uur dan lunchte we en daarna gingen we weer trainen van ongeveer 2 uur tot 4 uur, daarna gingen we net als de andere dag eten op hetzelfde tijdstip. Die avond hebben we een frisbeetoernooi gedaan. Daarmee was ik 1e geworden met m’n team toen mochten we tegen de leiding spelen, helaas hadden we die verloren. De volgende dag was het bijna hetzelfde als de vorige dag, in die avond hadden we een filmavond: JungleBook voor de kinderen onder de 12 jaar en de kinderen die het wilden zien en Baywatch voor de 12+ers. Woensdag werden we gewekt zoals de andere dagen maar we trainde alleen de ochtend we gingen die middag namelijk lekker zwemmen. En in de avond hadden we een zware bootcamp. Donderdag was het een normale dag gewoon trainen en nog meer trainen, maar in de avond hadden we een peanutballtoernooi weer werd ik met team 1e en hebben we geprobeerd om te winnen van de leiding maar dat was helaas mislukt. Vrijdag was een erg leuke dag we gingen in de ochtend trainen en in de middag hebben we een 6kamp gedaan dat was echt super tof, ik ben toen erg hard onderuit gegaan op het natte gras daar hebben we erg om gelachen, in die avond hadden we een bonte avond er zijn veel grappige acts gedaan, maar het grappigste was het sjoelen met de komkommers op vla. De doelwitten waren Sander en Jeroen, Sander was erg vies geworden en zat onder met vla en wie denk je die dat had bedacht…… JELLE natuurlijk. We hebben ook mooie oorkondes gehad. Zaterdag was helaas alweer de laatste dag we hebben toen alles ingepakt en we hadden nog wat tijd voor onszelf tussen 10 uur en 11 uur waren de ouders er weer. In de auto heb ik wat geslapen. Het was echt super tof, en ik heb natuurlijk superduper veel geleerd, veel gelachen, weinig slapen en veel nieuwe vrienden gemaakt. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij ga jij dan ook mee?? Dat zou super tof zijn.

Jordy

Verslag Sven

Zondag 20 augustus, gingen wij naar het mj kamp in Tilburg. Toen we daar aankwamen gingen we als eerst alle spullen op de slaapzaal zetten en daarna mochten we een beetje op het terrein lopen. Tijdens het eten kregen we uitleg over het kamp. Daarna gingen we de eerste activiteit spelen en dat was knotshockey. Het was een leuk spel.
Daarna kregen we nog wat vrije tijd. En om 22.30 moesten de basisscholieren slapen en een uur later moeten de middelbare scholieren gaan slapen. De volgende dag (maandag). Werden we rond 8.00 wakker gemaakt met harde muziek. En we moesten om 8.30 ontbijten. Daarna gingen we op de fiets naar de trainingszaal van red star’58. Toen we uiteindelijk klaar waren met trainen en dat was rond 15.30 gingen we weer terug op de fiets naar de sparrenhof om daar  de conditietest te gaan doen. Daarna gingen we avond eten . Na het eten gingen we weer een activiteit doen en dat was een frisbee toernooi. Daarna gingen we weer naar bed en rond 8.00 weer wakker gemaakt en om  8.30 weer te gaan ontbijten. Vandaag was het weer een nieuwe dag dus we gingen weer trainen bij red star’58. Vandaag was de langste trainings-dag. In de avond gingen we een film kijken. Het waren er 2 voor de kinderen onder 12 was het Junglebook geen animatie versie. En voor de kinderen boven de 12 was het  baywatch die nieuwe. De volgende dag (woensdag). Gingen we weer trainen maar dit keer gingen we niet de hele dag trainen. We gingen rond 13.15 naar de het zwembad. Het was een groot en leuk zwembad maar het was wel erg druk omdat het zo mooi weer was. Daarna gingen we weer naar het sparrenhof daar gingen weer avondeten. Na het avondeten waarbij we elke avond liedjes gingen zingen gingen we weer een activiteit doen en dat was de bootcamp. Na het bootcamp gingen we naar bed. En de volgende dag (donderdag) gingen we weer een volle dag trainen. Na de training gingen we weer naar het sparrenhof om daar weer avond te gaan eten. Na het avond eten gingen we weer een activiteit doen dit keer was het peanutball. Dit vond ik de leukste activiteit. De volgende dag (vrijdag) hoefden we niet zoveel te trainen. Eigenlijk een ochtendje maar. Want daarna gingen we op het sparrenhof een 6 kamp er waren veel leuke spelletjes zoals: sponsbroeken race, buikglijbaan, kortebroeken race etc.. Daarna gingen we avondeten. Na het avondeten gingen we de bontenavond houden. Het was een leuke avond . Daarna hadden we nog tijd voor ons zelf. En we mochten later te bed dan 23.30 omdat het de laatste dag was. De volgende dag gingen we alles opruimen en schoonmaken . En tussen 10.30/11.00 werden we opgehaald door onze ouders.   Uiteindelijk was het een leuk kamp!!
Verslagen MJ Kamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.