Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in onze regio. Ben jij lid van de Rabobank en heb je een code ontvangen om op de Clubkas Campagne te stemmen? Jouw stem is geld waard!
Stem jij ook op ons?! Wij investeren momenteel fors in onze jeugdtrainers. Wij willen onze jeugd ook de komende jaren goede training en ondersteuning kunnen bieden. Iedere bijdrage om deze kosten te verlichten is dan ook meer dan welkom!

Hoe meer stemmen op onze vereniging, des te hoger de bijdrage van de Rabobank aan onze vereniging zal zijn.
En vergeet niet je vrienden, familieleden en andere kennissen te vragen om op onze vereniging te stemmen. Iedereen heeft namelijk 5 stemmen, die hij/zij over meerdere verenigingen moet verdelen! Stemmen kan via www.clubkascampagne.nl.

Namens het bestuur van TTV Stede Broec: Alvast bedankt voor je stem en steun!

Steun onze club door op ons te stemmen!