NTTB tafeltenniskamp 2017

In de week van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus gingen wij naar Ysselsteyn toe, waar het kamp werd georganiseerd. Toen we aankwamen kregen we uitleg over het kamp en mochten we de huisjes zien waar we in sliepen. Daarna vertrokken we met de fiets naar TTV Red Stars.

Toen we aankwamen bij TTV Red Stars gingen we tafeltennissen en spelletjes spelen, dit deden we iedere dag, maar iedere keer weer met een andere opdracht. De trainingen en spelletjes duurden bij elkaar 6 uur, de hele dag waren we dus lekker bezig. We leerden veel nieuwe technieken en onze bestaande technieken werden verbeterd of verfijnd door de trainers. Na de trainingen gingen we douchen en opfrissen.

Het was 17:00, tijd om met de fiets naar het avondeten te gaan. We aten in een herberg, Herberg de Peel. Voor het eten hadden altijd de ‘kampramp’, dat hield in dat als mensen iets onhandigs hadden gedaan, ze genomineerd werden voor de kampramp. Aan tafel zouden we dan stemmen wie de onhandigste actie gemaakt had, en die kreeg dan een mooi en gek pakje aan. Elke dag aten we wel iets lekkers, bijvoorbeeld nasi, patat of bloemkool. Ook hadden we een lekker toetje. Toen we klaar waren met eten gingen we terug naar de huisjes.

’s Avonds hadden we een kampvuur en zaten we gezellig met z’n allen bij elkaar. Ook hadden we spelletjes mee zoals Stef stuntpiloot, halli galli en een schokspel. Het was erg gezellig met elkaar. Ook hadden we iedere avond een bosspel. We gingen meestal rond middernacht slapen.

We hebben het erg gezellig gehad met elkaar, heel veel nieuwe mensen leren kennen en super hard gelachen. Volgend jaar gaan we zeker weer heen!

Lisa en Rubin Geerling

NTTB Tafeltenniskamp #vriendenmaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.