Dit jaar bestaat Tafeltennisvereniging Stede Broec alweer 10 jaar. In januari 2009 is de vereniging ontstaan uit de fusie tussen de verenigingen Treffers uit Bovenkarspel en Dito uit Grootebroek. De accommodatie aan de Raadhuislaan werd vervolgens in september 2009 geopend. Inmiddels kon dus alweer het 10-jarig bestaan worden gevierd.

Op zaterdag 8 september werd stilgestaan bij deze mijlpaal middels een feestavond voor de leden van de vereniging. Hoogkarspel Quiz Events verzorgde die avond een leuke pubquiz, met vragen over muziek, geschiedenis en aardrijkskunde. Uiteraard mocht een tafeltennis-vragenronde ook niet ontbreken. Met zo’n 100 aanwezigen, was het een geslaagde avond. Op naar de volgende 10 jaar! Wij bedanken bij deze ook de sponsoren die de verzorging van de avond voor hun rekening namen: Bakkerij Botman, Chocolaterie Paski, Hotel de Vooroever en Roy Vreeker van Sporthal De Kloet.

10 jaar TTV Stede Broec!