mrt
Familietoernooi 2018 @ TTV Stede Broec
mrt 11 @ 10:00 – 17:30

Op zondag 11 maart mogen alle families, vrienden en collega’s het batje weer uit de kast pakken. We organiseren dan weer het jaarlijkse familietoernooi. Wil je meedoen met een team? Er wordt gespeeld in 2 rondes, waarbij sommige spelers in de ochtend en sommigen ’s middags in actie zullen komen. Heb je een oom, vriendje, nichtje of buurman die het leuk vindt om te tafeltennissen? Vraag dan alvast of hij/zij zondag 18 maart vrij houdt! Er kunnen maximaal 25 teams deelnemen.

Inschrijvingsformulier volgt t.z.t. en komt in de kantine te hangen.
Deelname is gratis, inclusief prijzen voor de 3 beste teams!

4 afdelingen ontmoeting Jeugd
nov 25 hele dag

Op deze dag organiseert onze afdeling het 4 afdelingen toernooi voor jeugdleden. Meer info volgt.

mrt
Familietoernooi 2018 @ TTV Stede Broec
mrt 11 @ 10:00 – 17:30

Inschrijvingsformulier volgt t.z.t. en komt in de kantine te hangen.
Deelname is gratis, inclusief prijzen voor de 3 beste teams!

4 afdelingen ontmoeting Jeugd
nov 25 hele dag