jun
Ultimate tafeltennistoernooi @ TTV Stede Broec
jun 2 @ 11:00 – 17:00

Ook dit jaar organiseren we weer een Voorronde NK Ultimate Tafeltennis toernooi. Ultimate Tafeltennis is de nieuwe, populaire en spectaculaire vorm van tafeltennis waarbij op vier aaneengeschoven tafels wordt gespeeld. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor het NK Ultimate Tafeltennis op 16 juni bij SVE in Utrecht
Vanwege de grote tafels is het aantal deelnemers beperkt tot max. 24 man. Meld je dus snel aan als je mee wilt doen!

Deelnamekosten zijn 5 euro p.p. Interesse? Meld je dan via e-mail aan bij Tom Buijsman via tombuijsman@hotmail.com.

Het toernooi is alleen voor senioren.

Ultimate tafeltennis Voorronde Stede Broec

Voorronde Afdelings meerkampen @ TTV Stede Broec
sep 30 @ 10:00 – 16:00

De weg naar de Nationale meerkampfinale start ook in 2018 bij onze vereniging.

4 afdelingen ontmoeting Jeugd
nov 25 hele dag

Op deze dag organiseert onze afdeling het 4 afdelingen toernooi voor jeugdleden. Meer info volgt.

jun
Ultimate tafeltennistoernooi @ TTV Stede Broec
jun 2 @ 11:00 – 17:00

Het toernooi is alleen voor senioren.

Ultimate tafeltennis Voorronde Stede Broec

Voorronde Afdelings meerkampen @ TTV Stede Broec
sep 30 @ 10:00 – 16:00

De weg naar de Nationale meerkampfinale start ook in 2018 bij onze vereniging.

4 afdelingen ontmoeting Jeugd
nov 25 hele dag